Waarom ICT NML?

Onze aanpak

ICT NML is een dienstverlenende organisatie die faciliteert in de invulling van automatiseringsvragen, ICT-beheer en ICT-onderhoud. Daarnaast zijn we de kennispartner als het gaat om meerwaarde realiseren uit bestaande geo-informatie. Wij streven naar uniforme werkprocessen, eenduidige dienstverlening en de vorming van een regieorganisatie. Dit allemaal doen we voor onze partners en aangesloten deelnemers: gemeente Weert, Nederweert, Roermond, Venlo, Asten, Someren en Leudal.

We zijn continue bezig om te professionaliseren en de klantgerichte dienstverlening te optimaliseren. Tevens staan een aantal innovatieve projecten op de uitvoeringskalender die een bijdrage leveren aan de flexibiliteit en snelheid van de dienstverlening. ICT NML is een organisatie waar vernieuwing en verandering een constante factor is. Wij zijn een organisatie die acteert in een politieke omgeving met tegelijkertijd de mentaliteit van het bedrijfsleven. Dit doen wij zonder winstoogmerk.

Uitvoeringsorganisatie en programmateam

ICT NML bestaat uit een uitvoeringsorganisatie en een programmateam. De uitvoeringsorganisatie zorgt dagelijks zorgen voor beheer en onderhoud van de ICT Infrastructuur van de partners en is het aanspreekpunt voor vragen op het gebied van de ICT infrastructuur. Het programmateam houdt zicht bezig met het verbeterprogramma's en nieuwe ontwikkelingen.