Placeholder for ANGY 7005 uitsnedeANGY 7005 uitsnede

Stagelopen of afstuderen bij ICT NML

Stage / Afstuderen

Start je loopbaan met een ICT-stage bij ICT NML.
Doe je een ICT-opleiding? Check dan de stagemogelijkheden bij ICT NML. Je kunt bij ons ervaring opdoen als servicedeskmedewerker (mbo) of werken aan onderzoeksopdrachten (hbo). Ben je op zoek naar een ICT-stage waar ‘learning by doing’ het uitgangspunt is? Wil jij werken in een informele omgeving met ruimte voor eigen initiatief? Meld je dan nu aan.

Stagemogelijkheden voor mbo én hbo
ICT NML biedt stagemogelijkheden voor mbo en hbo. We hebben mogelijkheden voor mbo studenten van de opleiding Expert IT Systems & Devices (2e en 3e jaar) voor een stageperiode bij onze servicedesk. In een speciaal inwerkprogramma leren we je in ongeveer acht weken wat er komt kijken bij het beantwoorden van gebruikersvragen én het oplossen van problemen. Na het inwerkprogramma draai je mee in ons team en ga je zelf aan de slag met het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen. Wij denken namelijk dat je het meeste leert van zelf vragen beantwoorden en problemen oplossen. Natuurlijk staan we voor je klaar om je te helpen waar nodig.

Hbo-studenten zijn welkom voor projectmatige opdrachten. Hierbij zijn functioneel en technisch onderzoek en het uitwerken van een business case belangrijke onderdelen, evenals het voorbereiden van de zogenaamde Proof of Concept (POC).

Word jij onze nieuwe ICT-stagiair?
Iedereen die een ICT-studie doet of aantoonbare affiniteit met ICT heeft, is welkom. Geef in je sollicitatie duidelijk aan wat voor soort stage je zoekt, voor welke periode en of het om een meewerkstage gaat of dat je vanuit de opleiding/studie een opdracht meekrijgt. Ook wanneer je graag specifieke kennis of competenties wil ontwikkelen, horen we dat graag.


Onze selectieprocedure voor stage bestaat uit twee stappen

  • Stap 2:
    Wij bekijken jouw aanmelding en overleggen intern waar / welke mogelijkheden er zijn. Zien we mogelijkheden? Dan nemen contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of er een klik is. Hebben we een klik? Dan maken we afspraken over je stage en ga je onderdeel uitmaken van ons team.

Het kan voorkomen dat we geen passende stagemogelijkheden hebben die aansluiten bij jouw mogelijkheden. We laten je dan per email weten dat er geen mogelijkheden zijn. We doen ons best om binnen 10 werkdagen een reactie te geven op je sollicitatie.