Programma ICT NML 2.0

Programma ICT NML 2.0

In dit deel van onze website vindt u alle informatie over het programma ICT ML 2.0, het verbeterprogramma van ICT NML. ICT NML is het samenwerkingsverband dat is ontstaan uit de ICT afdelingen/teams van diverse Limburgse gemeenten.

ICT NML 2.0 richt zich op harmonisering van de infrastructuur van de deelnemende partners, werkt naar aan een verhoogd niveau van informatiebeveiliging, biedt synergievoordelen en een bredere dienstverlening.

In 2017 zijn we gestart met de samenwerking vanuit de wensen en behoeften van de founding partners Nederweert, Roermond, Venlo en Weert. Doel is om in het eerste kwartaal van 2020 het complete verbeterprogramma ICT NML 2.0 gerealiseerd te hebben. ICT NML 2.0 omvat 9 projecten met daarbinnen 27 deelprojecten.

Het programma bestaat uit de volgende projecten:

In dit gedeelte van de site vindt u uitleg over de (deel)projecten, een overzicht van en toelichting op de verschillende communicatiemomenten en voorbeelden van de beschikbare communicatiemiddelen om de ontwikkeling en implementatie in uw organisatie soepel te laten verlopen.
Heeft u na het doornemen van de informatie vragen over het programma, onze dienstverlening of de planning? Neemt u dan contact op met uw accountmanager of gebruik onderstaand formulier.

Downloads